Kızım Dizisi 19.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Kızım 19.Bölüm Fragmanı sesli 15 şubat cuma Kızım 19.Bölüm tanıtımı izle Kızım Son Bölüm Fragmanı tv8

Kızım 18.Bölüm özeti

Kızım dizisi ekrana gelen 18. bölümde Demir ve Uğur üzerine oyun oynayan Cemali beklenmedik bir anda yaptıkları hamle ile saf dışında bırakmaya çalışır. Candana çok fazla yalan söyleyen Demir evlilik kararının ardından Candana hislerini açar. Kızım dizisi yeni bölümde Candan, Demire ne cevap verecek.

Kızım dizisi 18. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sevilen dizi Kızımda bu hafta Demir, kızı Öyküden Candanın Murat ile evleneceğini duyar duymaz harekete geçer. Candana olan hislerini bir çırpıda ona söyleyen Demir nasıl bir cevap alacaktır.

Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kızımda bu hafta Demir ve Uğur içine düştükleri çıkmazdan kurtulmak için planlarını sürdürürken Öyküyü okuldan göndertmek için imza toplayan velilere kadın kılığına giren Uğur sert tepki gösteriyor.

Öyküden Candanın Murat ile evleneceğini öğrenen Demir aşkını itiraf etmeye karar verir. Demir, Candanın beklemediği bir anda dükkana girer ve ona ilan-ı aşk eder. Söylediği sözler karşısında şaşkına dönen Candan Demire ne cevap verecektir?

Demir, taşlardan ve Cemalden kurtulmak için plan yaparken, Cemalde Öyküyü kaçırıyor!

Kızım 18.Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir