Diriliş Ertuğrul Dizisi 136.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm Fragmanı sesli 20 şubat çarşamba Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm tanıtımı izle Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Fragmanı trt1

Diriliş Ertuğrul 135.Bölüm özeti

Dragosun Ertuğrul Beyi öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine yine kendisi tarafından bozulmuştu. Ertuğrul Beyi hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı. Herkes Zangoçun kendini feda ettiğini düşünerek ona minnet duyarken Ertuğrul Bey bu durumdan şüphelenmişti. Peki, Ertuğrul Beyin bu kuşkuları onu Zangoçun gerçek kimliğine götürecek mi? Moğolların gelmesiyle plan değiştiren Dragosun yeni hedefi ne olacak?

Ertuğrul Beyin elinde olan sandığın ve vergi altınlarının peşinde olan Moğollar, en zalim komutanlarından biri olan Alıncakı vazifelendirmişti. Ani bir baskınla Kayı obasına gelen Alıncak Ertuğrul Beyin otağını ele geçirip esir almış, Osmanı alıkoyarak bilinmeyen bir yere göndermişti. Acaba Ertuğrul Bey, onları Alıncakın elinden kurtarabilecek mi? Moğolların gelmesi Umuroğullarının yaşamında ne gibi değişikliklere sebep olacak? Alıncak tarafından Söğütün yeni uç beyi ilan edilen Beybolat Beye karşı Ertuğrul Bey nasıl tavır alacak? Obanın hatunlar sorumlusu olan Sırma, kayı hatunlarına nasıl davranacak?

Diriliş Ertuğrul 135.Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir