Payitaht Abdülhamid Dizisi 76. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Payitaht Abdülhamid 76. Bölüm Fragmanı sesli 1 mart cuma Payitaht Abdülhamid 76. Bölüm tanıtımı izle Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Fragmanı trt1

Payitaht Abdülhamid 75. Bölüm özeti

Abdülhamid haşin yüzünü nihayet ikili oyunların ustası Vemberye gösterir. Vembery son oyununu oynar ve tarafını seçer. Rothshildden sonra idareyi ele almaya hazırlanan Fuat, koltuğunda uzun süre oturamaz. Rothshildin arkasında bıraktığı veliaht hepsini şaşırtır.
Şer ittifakının ilk hamlesi paşalarıyla Abdülhamidin bağını koparmaktır. Paşalarının arasında Jön Türklere destek veren birinin olması Abdülhamidi istemediği bir karar almaya iter. Serhafiye Ahmet Celalettin Paşayı göreve çağırır. Sarayda işler artık eskisi gibi olmayacaktır. Ahmet Celalettin Paşanın ilk vazifesi ihanet eden paşayı bulmak olur. Araştırmaları sonucu bulduğu isim Abdülhamidi yıkar.
Joris mahalleyi almak, Halil Halidi saf dışı bırakmak için uğraşırken, Halil Halid de Jorise kumarhaneyi kapattırmak için hamleler yapar. Kumarhanedeki büyük gününde Jorisi kendi silahıyla alt eder.

Mahmut Senihanın gidişiyle acı çekerken, Şivenazın dayısı da Bidara her şeyi itiraf etmek niyetindedir… Şivenaz ne kadar uğraşsa da kendisiyle ilgili gerçeklerin Sultanın eline ulaşmasına mani olamayacaktır.
Şivenaz hakkındaki gerçekler açığa çıkınca ne olacak? Jorrisin Halil Halid ve adamları için mahallede hazırladığı acımasız tertip ne? Abdülhamide ihanet eden paşa kim?

Payitaht Abdülhamid 76. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir