Yüzleşme 4. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Yüzleşme 4. Bölüm Fragmanı sesli 26 mart salı Yüzleşme 4. Bölüm tanıtımı izle Yüzleşme Son Bölüm Fragmanı kanald

Yüzleşme 3. Bölüm özeti

Masal ve Zümrüt’ü büyük bir çıkmaza girer artık herkes onlar için şüphelidir. Kurulan bu tuzağın arkasında kimlerin olduğunu araştırmaya çalışan Zümrüt artık herkesten şüphelenmeye başlar. Kenan, ard arda yaşanan ölümlerin ardından Tunç’u garson kılığına girerek zehirleyen Zümrüt’ün yardımcı Şükran’ı konuşturabilecek mi? Zümrüt, Şükran’ın kayıp olduğundan ve başına gelenlerden habersizdir.

Herkesin şüpheyle baktığı Masal ve Ömer ise gün geçtikçe sırlarla örülü olaylarda birbirlerine daha da yakınlaşır. Fikret ise Zümrüt’le ilk kez karşı karşıya gelir.Fikret, Songül’ün hisseleri Battal ve Halil’e sattığını öğrenince Songül’le arasında ipler iyice gerilir. Ömer ve Fikret, hisseleri alabilmenin peşine düşer. Fikret, kaybolan kızının başına neler geldiğini bilmek ve kaybettiği her şeyi geri almak fazlasıyla hırslanır.

Öte yandan Ömer, Gonca’nın başına gelenleri öğrenme peşindedir. Tüm bu olaylar yaşanırken jandarmalar Ufuk’un kim tarafından öldürüldüğünü araştırırken Masal’ın kim olduğu da ortaya çıkacak mı? Yüzleşme yeni fragmanı bölüm sonrası yayınlanacak mı? Bu akşam yayınlanacak olan 3. Bölüm sonrası merakla bekleniyor.

Yüzleşme Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir