Arka Sokaklar Dizisi 524. Bölüm Fragmanı Sesli Seyret

Arka Sokaklar 524. Bölüm Yeni Fragmanı izle (27 Eylül 2019 Cuma) Arka Sokaklar 524. Bölüm Fragmanı seyret Arka Sokaklar Son Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 523. Bölüm özeti

Nikah dairesi önünde silahlı çatışma yaşanır. Gelin Semayı takıntı haline getirmiş olan Melih, nikah salonunun önünde olay çıkarır. Damat ve kızın babası yaşamını yitirir. Ekibimiz Melihin peşine düşer. Melih, arkadaşı Ayhanın yanında saklanmıştır. Melih, Semayı öldürmek için tekrar gelecektir. Ekibimiz Semayı korumak için plan yapar. Salihin ağır yaralanmasından sonra Savcı Ceyda, Engini yanına çağırır ve detaylı sorular sorar. Ceyda ekibimizi fazlasıyla zorlayacağa benziyordur.

Cemal dahil olduğu özel ekibimize ayak uydurmaya çalışmaktadır. Rıza Babaya layık olmak için canla başla mücadele eder. Mesutun işlettiği Gazinin Yerini artık Seray işletecektir. Selin, bunu duyunca biraz bozulur; ama, belli etmemeye çalışır.

Marketçi İhsan öldürülmüştür. Mahalleli, göçmenlerden şüphelenmektedir. İhsanın yanında en son Amina isimli göçmen kız görülmüştür. Amina yanında Abdül isimli arkadaşıyla kaçarken görüntülenir. Herkes Aminanın İhsanın paralarını çalıp kaçtığını düşünür. Mahalleli ayaklanmıştır. İşin aslı beklenmedik şekildedir.

Başkomiser Necdet ve yardımcısı Ezgi, Bahrinin mekanında tertibat almıştır. Yasadışı bahis çetesi çökertilmeye çalışılır. Adamlar Necdetin küçük kızı Cereni kaçırırlar. Ezgi de, Rıza Babanın ekibine katılır ve küçük kızı bulmaya çalışırlar. Ezginin korkusuz tavrı Rıza Babanın dikkatini çeker.

Arka Sokaklar 523. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir