Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 59. Bölüm Sesli Fragmanı 12 Mart 2020

Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm Fragmanı sesli izle 12 Mart 2020 perşembe Bir Zamanlar Çukurova Dizisi son Bölüm yeni Sesli Fragmanı 12 Mart seyret

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm özeti:

Züleyhanın Ercümentin ölümü ile ilgili duyduklarını anlatmak için Yılmaz ile buluşması, Çukurovada bugüne dek görülmemiş bir savaşın başlamasına neden oldu! Yılmazı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına attı. Paketten çıkan görüntüleri izleyen Hünkar ve Demirin önce nutku tutulur. Demir, o an adeta aklını yitirmiş hale gelerek silahına sarılır ve Züleyhayı sürükleyerek otomobiline götürür. Alt katta kavgaya tutuşmuş olan Şermin, Naciye ve tüm çalışanların korku dolu bakışları içinde otomobil uzaklaşır. Hünkar, olanlara engel olmak için Fekeliden yardım ister. Ama Demir ve Züleyhayı silah sesi duyulana kadar kimse bulamayacaktır!

YILMAZ MÜJGANIN YAPTIKLARINI ÖĞRENECEK Mİ?

Demirin Züleyhayı alıp gitmesi Yılmazı da çileden çıkarır. O da silahını eline alır. Fekeli bir yandan Züleyhayı bulmaya bir yandan Yılmaz ve Demirin karşılaşmamasını sağlamaya çalışacaktır. Olan biten her şey Behice ve Müjgan arasında da iplerin gerilmesine neden olur. Müjgan, yaptıklarının sonuçları karşısında Yılmazı tamamen kaybedebileceğini anlar. Hünkar ise ilk kez neden olduklarından dolayı bu kadar pişman olacaktır. Şimdi tek amacı oğlunu da Züleyhayı da bu kabustan çıkarmaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir