Aşk Bir Rüya Dizisi 96. Bölüm Sesli Fragmanı 26 Mayıs 2020

Aşk Bir Rüya 96. Bölüm Fragmanı 26 Mayıs Salı Aşk Bir Rüya Dizisi Son Bölüm Sesli Fragmanı izle 26 Mayıs 2020 kanal7

Aşk Bir Rüya 95. Bölüm özeti Aşk Bir Rüyada bu akşam Thapki ve Bihan için verilen partide Dhruv Thapkiyle dans etmek ister. Dhruvun zorbalıklarına dayanamayan Thapki gerçekleri anlatmayı düşünür. Thapki Bihana her şeyi anlatacak mı?

Dhruv, Thapkiyle düğünde kendisiyle evleneceğini söyler. Thapki Dhruvun tehditlerinden kurtulmanın bir yolunu arar. Bihana evin her yerine güvenlik kamerası takılması gerektiğini söyleyen Thapki Dhruva kolay pes etmeyeceği mesajını verir. Düğün töreninde Thapkiyle dans etmek isteyen Dhruv ona bir tuzak kurar. Thapki ise Dhruvun şantajlarını kayıt altına alır ve Bihana gerçekleri açıklamak ister. Thapki Dhruvun tehditlerine rağmen Bihana gerçekleri anlatacak mı?

Aşk Bir Rüyada bu akşam Dhruv Thapkiyi zora sokmak için Bihanın hayatını tehlikeye atar. Thapki Bihanı zamanında kurtarabilecek mi? 95. bölüm Dhruv, Bihanı bayıltıp büyük bir su bidonuna koyar ve bahçeye saklar. Thapkiye kendisiyle romantik bir yemek yemediği sürece Bihanın yerini söylemeyeceğini belirten Dhruv, Şadayı odadan kovar. Dhruvun teklifini kabul etmek zorunda kalan Thapki gözyaşlarına boğulur. Fakat Dhruv, Thapkinin tüm şartları gerçekleştirmesine rağmen Bihanın yerini söylemez. Bihan ise bidondan çıkmayı başarır fakat Dhruvun çalıştırdığı çimento makinasına çarpar ve üzerine çimento dökülür. Thapki çimentonun altındaki Dhruvu bulabilecek mi?

  • Aşk Bir Rüya Son Bölüm Yeni Fragmanı 26 Mayıs 2020 salı kanal7

Aşk Bir Rüya 96. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir