MasterChef Türkiye 56. bölüm sesli fragmanı 16 eylül izle

MasterChef Türkiye programı 56. bölüm sesli fragmanı 16 eylül izle MasterChef Türkiye Yeni bölüm son fragmanı MasterChef Türkiye 56. bölüm fragmanı 16 eylül çarşamba

MasterChef Türkiye 56. bölüm özeti: MasterChef Türkiye’de 5. hafta heyecanı devam ediyor. Takımlar ilk dokunulmazlık oyunlarını oynarken 2 eleme adayı da belli oldu. MasterChef’te dokunulmazlık oyunu heyecanına 1 günlük ara verilecek ve yarışmacılar MasterClass alacak. İşte MasterChef Türkiye’nin yeni bölüm tanıtımı.

Üçüncü sezonunda izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye 2020’nin 56. yeni bölüm fragmanı dikkat çekti. 16 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümde MasterClass heyecanı yaşanacak. Sırasıyla Somer şef, Danilo şef ve Mehmet şef yarışmacılara mutfak bilgilerini aktaracak ve bazı tüyolar verecek. Sonrasında ise verilen bu eğitimi uygulabilecekleri bir oyun oynanacak. Oyunu kazanan, gösterilen teknikleri en iyi şekilde uygulayan yarışmacı ise sürpriz bir ödül kazanacak. Tanıtımda dikkat çeken sahnede Mehmet şefin gözleri bağlı bir şekilde yaptığı şov izleyenleri ekrana kilitleyecek. MasterClass ödül oyununu kim kazanacak? Şefler, yarışmacılara hangi teknikleri gösterecek? Lezzet, eğlence ve rekabetin bir araya geldiği MasterChef 2020 yeni bölümü saat 20.00’den itibaren TV8 ekranlarında.

MasterChef Türkiye 56. bölüm fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir