Kuruluş Osman Dizisi 44. Bölüm Sesli Fragmanı 3 Şubat Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 44. Bölüm Sesli Fragmanı izle 3 Şubat Özeti 2021 çarşamba atv

Kuruluş Osman 43. Bölüm özeti: Konstantinopolisten gönderilen destek birliklerini mağlup ederek Nikolaya ağır bir darbe indiren Osman Bey, İnegöl Kalesini ele geçirmek üzere yaptığı plan dahilinde alplerini kaleye sızmakla görevlendirir.

KAYI BAYRAĞI DEĞİŞİYOR BEYLER TEPKİ GÖSTERİYOR

Bölge tekfurlarını İnegölde toplayan Nikola, Osman Beye karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Beyin Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhocanın Nikolaya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Beye tepki gösterir.

OSMAN BEYİN ZOR SEÇİMİ

Bala Hatun, Osman Beyin evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Nikolanın Bayhocanın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesini istemesi ile Osman Beyi hayati bir seçime zorlayacaktır.

HAÇLI İTTİFAKI SAHAYA SÜRÜLÜYOR

Osman Bey, Bayhocayı kurtarmak için nasıl bir plan kuracak? Haçlı ittifakını kuran Nikola, Osman Beyi köşeye sıkıştırmak için ne yapacak? Kayı bayrağındaki değişikliğin sebebi ne? Savcı Bey, oğlunu kurtarabilecek mi? Dündar Beyle yakınlaşan Papanın ajanları Süleyman ve Melikin hamlesi ne olacak? Bala Hatun, Osman Beye uygun bir eş bulabilecek mi? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak?

Kuruluş Osman 44. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir