Hekimoğlu Dizisi 36. Bölüm Sesli Fragmanı 9 Şubat Özeti

Hekimoğlu Dizisi 36. Bölüm Sesli Fragmanı izle 9 Şubat Özeti 2021 salı kanald

Hekimoğlu 35. Bölüm özeti: Babasıyla gittiği lunaparkta fenalaşan küçük Melis, apar topar hastaneye getirilir. Küçük kızı kurtarmak için Hekimoğlu ve ekibi seferber olur.

İpek, son dönemde uğradıkları baskılar yüzünden Hekimoğlunun ilaçlarını azaltmaya karar verir. Ekibi, ilaçları azaltıldığı için çektiği ağrıların artması yüzünden, Hakimoğlunun sağlıklı kararlar verip veremediğini sorgulamaya başlar.

Melisin boşanmış anne ve babası, hiç bir konuda anlaşamayıp kızlarının hayatını tehlikeye sokunca, Melisle ilgili karar verme yetkisi İpeke verilir. Hekimoğlunu hapse atmaya adeta ant içmiş olan Mahir Komiser, soruşturma izni çıkarttırıp hastanede kendisine çalışacak bir mekan ayarlar. Artık iyice yakınlarına giren Mahirin niyeti, Orhandan sonra şimdi de Ateşin ekibini sıkıştırmak ve ekiptekilerin birbirinden şüphe etmesini sağlayarak, içlerinden birini konuşturmaktır.

Altı yaşında bir çocuğun safra kesesinde oluşan taşların gizemi çözülebilecek mi? İpek, aldığı sorumluluğun altından kalkabilecek mi? Hekimoğlu doğru kararı verebilecek mi? Ekipten kimse Hekimoğluna ihanet edecek mi? Orhanla Hekimoğlunun arası düzelecek mi?
Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20:00de Kanal D de

Hekimoğlu 36. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir