Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 182. Bölüm Sesli Fragmanı 9 Şubat Özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 182. Bölüm Sesli Fragmanı izle 9 Şubat Özeti 2021 Salı Atv

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. Bölüm özeti: Hızır yeni bir döneme hazırlanıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. Bölüm izle yeni bölüm izle

Ebrunun ihanetiyle adeta şok yaşayan Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeylinin tüm ikazlarına rağmen Cihanı devre dışı bırakır ve Fuatı ortaya çıkarmak için hedefe kendisini koyar. Hızır Çakırbeyli, yeğeni Alpaslan yetmiyormuş gibi şimdi de eşi Ceylanın hayatı için endişe etmeye başlar. Hızır Çakırbeyli yeni oyunu sevdiklerinin canını kurtarmak için kurar.

Didemi kaçırma girişiminde başarısız olan Kaya, bedelini canıyla öder. İdris reis oğlu Kayayı toprağa vermenin acısını Hızır Çakırbeyli ve Haşmet Façalıdan çıkarmak ister. Yaman Korkmazın çevirdiği oyuna düşen İdris Reis, eski defterleri açarak memleketten akrabalarını çağırır. Çakırbeyli ailesi tüm çabalarına rağmen yeni bir muhalif edinmiştir. İdris Reise, doğru yolu göstermeye çalışan Tufan Reis ise arada kalır. Ortalığı sakinleştirmek için yaptığı her hamlede başarısız olan Hızır Çakırbeyli de artık yeni bir mücadeleye hazırdır.

Yaman Korkmaz, çevirdiği oyunlarına bir yenisini daha ekleyerek Ceylan Çakırbeylinin ortadan kaldırdığı Cihanın yeğeni Özcanı ekler. Özcanı Hızır Alinin üzerine salan Yaman Korkmaz bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Yamanın bu hamlesi Façalılar ve İdris Reis arasındaki rekabeti daha da hareketlendirecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir