Sefirin Kızı Dizisi 44. Bölüm Sesli Fragmanı 15 Mart Özeti

Sefirin Kızı Dizisi 44. Bölüm Sesli Fragmanı izle 15 Mart 2021 pazartesi Özeti star tv

Sefirin Kızı 43. Bölüm özeti Mavinin Meleki kaçırmasıyla aralarında bambaşka bir bağ kurulmaya başlar. Diğer tarafta Melekin ortada olmaması Sancar ve Güveni büyük bir paniğe sürüklerken aralarındaki gerilimi de tırmandırır.

Dudu arka arkaya sıraladığı yalanlarla Yahyanın gözünde kendini aklamaya çalışır ancak aralarında oluşan güvensizlik Yahyayı derinden sarmıştır. Halisenin beklenmedik müdahalesi ise hem Duduyu hem de Yahyayı çok şaşırtacaktır.

Sancar, kızının velayeti için var gücüyle savaşmaya devam ederken çok önemli bir tanık ile irtibata geçilir. Güven, radarından kaçmayan bu bilgi sayesinde Sancarın bütün umutlarını boşa çıkarmak için kolları sıvar.

Elvan, kalbinde kopan fırtınalarla başa çıkmaya çalışırken Gülsiyeyi de sırrına ortak eder. Dükkana gelen sürpriz misafire şaşıran Elvan, Bora ile olan ilişkisinde de radikal bir adım atar.

Mavi ve Melek birlikte zaman geçirirken resme Sancarın da dahil olmasıyla Mavinin geçmişindeki sırları da yavaş yavaş ortaya çıkar. Sancar ve Mavinin asıl yolculuğu kalplerinin sesini dinlemeleriyle başlarken Sancar vermesi gereken çok büyük bir sınavla karşılaşacaktır.

Sefirin Kızı 44. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir