Emanet Dizisi 167. Bölüm Sesli Fragmanı 27 Nisan Özeti

Emanet Dizisi 167. Bölüm Sesli Fragmanı izle 27 Nisan Özeti salı kanal7

Emanet 166. Bölüm özeti Her yerde İkbali arayan Yamanın, gelen telefonla eli kolu bağlanır. İkbali kurtarmak zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

BİR EMANETLE DEĞİŞEN HAYATLARIN ÖYKÜSÜ

Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusufu kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yamanın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seherin sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf Ancak Seherin işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusufun amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlıya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yamanın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Emanet 167. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir