Kuruluş Osman Dizisi 57. Bölüm Sesli Fragmanı 5 Mayıs Özeti

Kuruluş Osman Dizisi 57. Bölüm Sesli Fragmanı izle 5 Mayıs Özeti çarşamba atv

Kuruluş Osman 56. Bölüm özeti Osman Bey, Moğol – Bizans ittifakını bozmak için oyun kuruyor!

SAVCI BEY SIRTINDAN HANÇERLENİYOR

Osman Bey, Malhun Hatunun da desteğiyle Bizans-Moğol ordusunun karşısına çıkar. Türk obalarının ölüm kalım savaşına sahne olan savaşta Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenir.

UMUR BEY, MALHUN HATUNU SÜRGÜNE YOLLUYOR

Çevre tekfurlardan asker toplayan Nikola, Malhun Hatunun Osman Beyle savaşmasına karşılık olarak Umur Beyin obasına baskın düzenlemeyi planlar. Umur Bey ise Nikola ilişkilerini düzeltmeye çabalarken, emrine karşı çıkan kızı Malhun Hatunu ağabeyinin yanına sürgün etmeye karar verir.

OSMAN BEY MOĞOLLARA VERGİ VERECEK Mİ?

Bizans-Moğol ittifakını bozmanın yollarını arayan Osman Bey, sürpriz bir strateji geliştirir. Moğollara vergi vermeyi kabul ederek Togayla anlaşan Osman Bey herkesi şaşırtırken, emrine verilen nökerlerle güçlenen Togay uç bölgesinde hakimiyetini pekiştirmek için bu durumu fırsata çevirmeyi planlar.

SAVCI BEYİN AKIBETİ NE OLACAK?

Savaşta ağır yaralanan Savcı Beyin akıbeti ne olacak? Kayıların Bizans-Moğol ordusuna karşı giriştiği savaş nasıl sonuçlanacak? Osman Beyin Moğol-Bizans ittifakını bozmak için kurduğu oyun nasıl sonuç verecek? Osman Bey, Umur Beyin Malhun Hatunu uç bölgesinden göndermesine ne tepki verecek? Bölge tekfurlarından asker toplayan Nikolanın yeni hamlesi ne olacak? Togay, Osman Beyin vergi ödeme kararına karşı nasıl pozisyon alacak?

Kuruluş Osman 57. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir