Galaxy Samsung Z Flip 3 ün seri üretimi başladı

Galaxy Samsung Z Flip 3 ün seri üretimi başladı Teknoloji devi Samsung, gelen bilgilere göre bu yıl içerisinde tanıtmaya hazırlandığı katlanabilir telefonlardan birisi olan Galaxy Z Flip 3ün seri üretimine başladı.

Bu ayın ilk günlerinde seri üretime girdiği iddia edilen Samsung Galaxy Z Fold 3ün ardından son olarak Galaxy Z Flip 3ün de seri üretimine başlanıldığı bildiriliyor. Şirket, olası Ağustos lansmanı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplamda 7 milyon adet üretilecekler
Samsungun 2020de yaklaşık 3 milyon adet katlanabilir akıllı telefon sattığı bildiriliyor ve bu yıl şirket, piyasaya süreceği Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Flip 3 ile birlikte bu sayıyı çok daha yukarılara çıkarmayı amaçlıyor.

Seri üretim hattında olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Flip 3, günlük 50.000-70.000 adet üretim sayısını yakalıyor. Bu önceki modellerine göre çok daha yüksek olmakla birlikte Samsung, iki cihazdan toplamda 7 milyon adet üretmeyi hedefliyor.

Her iki cihaza dair şirket tarafından pek bir şey açıklanmadı ancak şirketin cihazları 3 Ağustosta duyurması ve 27 Ağustosta piyasaya sürmesi bekleniyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir