iPhone 13 serisi ters kablosuz şarjı destekleyebilir

iPhone 13 serisi ters kablosuz şarjı destekleyebilir Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 13 serisi hakkında sızıntılar ve iddialar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir iddiaya göre seri, ters kablosuz şarj desteğiyle gelecek

Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 13 serisinde Apple, daha büyük kablosuz şarj bobinlere yer verecek. Daha büyük şarj bobinleri sayesinde telefonların, daha iyi ısı yönetimi ve daha kısa genel şarj süreleri sunacağı düşünülmekle birlikte ters kablosuz şarjı da destekleyeceği iddia ediliyor.

iPhone 13 için ters kablosuz şarj iddiaları
EverythingApplePro YouTube kanalından Max Weinbachın iddialarına göre yaklaşan iPhone 13 serisindeki kablosuz şarj bobinleri daha büyük olacak. Bu sayede kablosuz şarj için kullanılan bölgenin yüzey alanını artacak. Ayrıca daha yüksek Watt sunulacak ve bu sayede de telefonlar daha hızlı şarj olacak. Kablosuz şarj bobinlerinin büyümesinin bir diğer avantajı olarak ise şarj olan cihazların daha az ısınmasının sağlanacağı gösteriliyor.

Bunlarla birlikte Weinbach, bu yıl gelecek olan iPhone 13lerin diğer cihazları şarj etmesini sağlayacak ters kablosuz şarj ile donatılacağını iddia ediyor. iPhoneların ters kablosuz şarjı destekleyecek olması AirPods gibi cihazları telefonun arkasından şarj etmeyi mümkün hale getirecek.

Appleın ters kablosuz şarjı cihazlarında bulundurup bulundurmayacağı konusunda birçok iddia ve söylem bulunuyor. Bloomberg editörü Mark Gurman bu yılın başlarında, ters kablosuz şarj özelliklerinin yakın gelecekte iPhonelara gelme olasılığının düşük olduğunu belirtmişti. Kısa süre önce ise ortaya konulan başka bir iddiada ise Appleın 2022de tanıtılacak yeni nesil iPad Proda ters kablosuz şarja yer vereceği söylenmişti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir