Netflix in yeni UFO belgeselinden ilk fragman paylaşıldı

Netflixin yeni UFO belgeselinden ilk fragman paylaşıldı Netflixin UFOlar ile ilgili hazırladığı belgesellerin arasına bir yenisi daha katılıyor: Çok Gizli UFO Projeleri. Geçtiğimiz saatlerde de belgeselden fragman paylaşıldı.

Yüz yıllardır uzaylıların valığı tartışılıyor ve araştırılıyor. Bu süreçte de ister istemez uzaylılar ve UFOlar bir hayli popüler bir konuma geldi ve birçok popüler kültür yapımında karşımıza çıktı. Filmlerde ve oyunlarda karşımıza çıktığı gibi aynı zamanda belgesellere de birçok kez konu oldu diyebiliriz UFOlar. Netflixten de UFOlar ile ilgili bir belgesel daha geliyor.

Netflixin yeni UFO belgeseli olan Top Secret UFO Projects: Declassified ya da Türkçesi ile Çok Gizli UFO Projelerinden ilk fragman geçtiğimiz gün paylaşıldı. Netflixin iddiasına göre yine bu belgeselde birçok gizli belge açığa çıkacak ve paylaşılan son bilgiler ışığında yeni şeyler öğreneceğiz.

3 Ağustosta Netflix üzerinden yayınlanması beklenen Çok Gizli UFO Projeleri belgeselinin tanıtım yazısı şu şekilde: Uzaylılarla iletişim kurulduğu iddiaları uzun süredir reddediliyor olsa da çoğu insan, UFOların varlığının bir olasılık değil, kesin bir gerçek olduğuna inanıyor.

Çok Gizli UFO Projeleri Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir