film fragman haber

Sinemalarda ve bu hafta sonu yayınlanacak 8 film: 9 Temmuz 2021

Bu hafta sonu ne izleyeceksiniz? Arasında sinemalarda filmleri ve hizmetleri akışı geçerli filmler, bol seçenek var! Şansınıza, aşağıda hafta sonunun en iyi yayınlarını vurguluyoruz.

Mevcut akış uygulamalarının zenginliği ve sinema salonlarının giderek daha fazla açılmaya başlamasıyla, haftalık olarak yayınlanan çok sayıda yeni film var. Hepsini sıralamak ve bu hafta sonu izlemeniz için en iyi seçeneklerden bazılarını bulmak istedim.

Merakla beklenen bir Marvel filminden yeni bir korku gerilim filmine kadar herkes için bir şeyler var. Başlayalım!

İşte bu hafta sonu, 9 Temmuz 2021de izleyeceğiniz 10dan fazla film.

Sinemalarda yeni filmler
Kara Dul ( Disney+ Premiere Accesste de mevcuttur)
Pek çok gecikmeden sonra, sonunda Black Widowun büyük ekranda parlama anını yakalama zamanı geldi. Civil War ve Infinity Warın tam ortasına vurun, Natashayı görüyoruz ve Florence Pugh ve David Harbour gibi yeni karakterlerle tanışıyoruz.

Diğer filmler hala sinemalarda
F9: Hızlı Destan
Zola
Sonsuza Kadar Arınma
Sessiz Bir Yer Bölüm 2

Evden izlenebilecek yeni filmler
Korku Sokağı İkinci Bölüm: 1978 (Netflix)
Shiva Bebek (HBO Max)
Barb ve Star, Vista Del Maraya (PVOD) gidiyor
Netflixin Fear Street serisinin İkinci Bölümü 9 Temmuzda çıkıyor ve bunu kaçırmak istemeyeceksiniz. İkinci bölüm, yazın okulların tatil olduğu ve herkesin Camp Nightwinge gittiği 1978 yılına girer. Kamp, eğlenceden korkutucu bir süper hızlıya geçer.

Yeniden bir araya geldik ve bu iyi hissettiriyor! Kristen Wiig ve kimin birleşik kuvvetlerin hepimizi zaman (en komik filmlerinden biri getirdi Annie Mumolo, Nedimeler ) , geri son ortak girişim ile vardır. Çift, Barb ve Star olarak rol alır, şansları tükenen ve bir tatile ihtiyaçları olduğuna karar veren iki bayan.

Jamie Dornan, Edgar rolünde tuhaf ama gülünç bir performansla şovu çalıyor. Bu hafta sonu izlediğiniz bir film varsa, onu bu film yapın. Pişman olmayacaksın.

İzlemek için önceki yayın sürümleri:

Yarın Savaşı (Amazon Prime)
8. Gece (Netflix)
Luca (Disney+)
Buz Yolu (Netflix)

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir