Sen Çal Kapımı

Sen Çal Kapımı Dizisi 46. Bölüm Sesli Fragmanı 21 Temmuz Özeti

Sen Çal Kapımı 46. Bölüm Fragmanı izle Sen Çal Kapımı Dizisi 46. Bölüm Sesli Fragmanı 21 Temmuz Özeti

Eda, Serkan ve Kiraz belli bir süre için aynı çatı altında yaşamaya başlamıştır. Ancak Serkan bunu sürekli hale getirmek için elinden geleni yapar. Eda her ne kadar Kiraz için birlikte yaşamayı kabul ettiğini söylese de aşka teslim olmak üzeredir. Her iki taraf da aile olmak için çabalarken başlarına hiç beklenmedik bir aksilik gelecektir. Ama bu durum onları daha sıkı bağlarla birbirine bağlayacaktır… Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Çarşamba 20.00 de FOX ta!

Serkan baba olmaya hazır, ama nasıl yapacağı hakkında hiçbir fikri yok. Bir taraftan kızıyla olabildiğince vakit geçirip babalığın zorluklarını öğrenirken, bir taraftan da Edayla arasını düzeltmenin peşinde. Eda ise kendini Serkana kaptırmamak için zorlanıyor. Hele Serkanın gizli odasını bulduktan sonra bu aşka nasıl hayır diyebilir? Bu arada Ayfer ve Aydan, Serkan ile Edanın arasında olup bitenlerden habersiz velayet almanın peşinde. Ama işler kimsenin planladığı gibi gitmeyecek

Serkan ve Eda, Serkanın kanser tedavisi sırasında zorlu günler yaşarlar. Zaten hastalık takıntısı olan Serkan, hastalığı atlattıktan sonra bambaşka bir adama dönüşür. Bağlanma korkusu gelişir, asla bir çocuk istemediğini söyler, evlilik tarihini sürekli erteler ve kendini işe verir. Edayla araları giderek açılır, sonunda ayrılırlar. Yıllar sonra karşılaştıklarında ikisini de bir sürpriz beklemektedir.

  • Sen Çal Kapımı 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı izle

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir