Twitter

Twitter dislike tuşunu test etmeye başladı

Twitter, dislike tuşunu test etmeye başladı Hemen hemen her sosyal medya platformunda bulunan beğenme tuşunun üzerine bazı platformlar, beğenmeme tuşunu da ekliyor. Youtube yorumları ve Redditin ardından, Twitter da bu platformlara katılabilir

Geçtiğimiz günlerde bazı iOS kullanıcıları, Twitter uygulamasında beğenmek, yorum yapmak ve retweet yapmak dışında yeni bir seçenek gördüklerini belirtti. Yeni seçenek, ters başparmak havaya emoji ikonuna sahip. olunca, kullanıcılar yeni özellik hakkında tartışmaya başladı. Twitter da bu konu üzerine açıklama yapmaktan kaçınmadı.

Yeni eklenen seçenek, kullanıcıların tweetlere verilen cevapları beğenmemelerini sağlıyor. Tweetlerin beğenilmeme sayıları kullanıcılar veya orijinal tweetin yazarı tarafından görüntülenemiyor.

Twitter, beğenmeme seçeneğinin Twitterın topluluklar arası sohbette nelerin önemli veya önemsiz olduğunu anlamalarını sağlayacağını da belirtmiş. Test aşamasındaki özelliğin, genel kullanıcı ile buluşup buluşmayacağı belli değil, ancak şimdilik sadece seçili iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir