Spor

Trabzonspor – Bandırmaspor maçı izle hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor – Bandırmaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 2. hazırlık maçında Bandırmaspor ile karşılaşacak. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde oyanancak mücadelede Bruno Peres, Hamsik, Gervinho gibi yeni transferlerinde boy göstermesi bekleniyor. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Peki, Trabzonspor – Bandırmaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada tamamlayan ve gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, hazırlık maçında Bandırmaspor ile kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili detaylar arama motorlarında merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Trabzonspor – Bandırmaspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TRABZONSPOR – BANDIRMASPOR HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trabzonspor – Bandırmaspor hazırlık maçı 22 Temmuz Perşembe günü saat 18:00 da Trabzonspor Youtube adresinden canlı yayınlanacak.

3 HAZIRLIK MAÇI DAHA VAR!

İlk hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 5-3 galip ayrılmıştı. Bandırmaspor maçının ardından 3 hazırlık maçı daha oynayacak olan Trabzonspor, Süper Lige hazır hale gelmeye çalışacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir