magazin

YouTube Bülent Serttaş ın videosunu erotik şikayetler sebebiyle kaldırdı

YouTube Bülent Serttaş ın videosunu erotik şikayetler sebebiyle kaldırdı Türkücü Bülent Serttaşın Akdeniz parçasının klibi YouTubedan erotik şikayetler nedeniyle yayından kaldırıldı.

Bülent Serttaşın yaklaşık bir ay önce çıkardığı Akdeniz parçasının klibi YouTubeun sansürüne takıldı. Platform, klipte erotik içerikler olduğu iddiasıyla gelen şikayetler yüzünden 380 binden fazla izlenen videoyu yayından kaldırdı.

Milliyetin haberine göre, Üç çocuk babası, 56 yaşındaki Serttaş, başvuru sonrasında erotik içerik olmadığı tespit edilen Akdeniz parçasının klibini yeniden yükletti.

Bunu yapan vatan hainidir
Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, Bunu yapan vatan hainidir. Ülkemin tanıtımı için birçok şey gerçekleştirdim ve devam ediyorum. Şikayet edenlerin sektörden birilerinin olduğunu düşünüyorum dedi.

Öte yandan Bülent Serttaş, İbo Showda oryantal Didem Kınalı dans ederken kafasını çevirmesi ve gözünü kapatması dikkat çekmişti. Şarkıcı için Dideme bakmadın ama klibinde üstsüz kadın var, Didem oynarken bakmadın, üstsüz kadınlarla klip çekmişsin, Dideme bakmadın ama klipte kızları soydun şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir