Dizi Haberleri

Lucifer 6. sezon çıkış tarihi ilk teaser fragmanında açıklandı

Lucifer 6. sezon çıkış tarihi ilk teaser fragmanında açıklandı Lucifer, ilk teaser fragmanında 6. sezon çıkış tarihi açıklandığında sırlar ve sürprizler ile dalga geçiyor

Lucifer’in altıncı ve son sezonunun nihayet bir çıkış tarihi var ve Netflix tanrıları, yeni bölümler gelmeden önce hayranlara ilk bakış teaser fragmanını daveriyor.

İlk sezon altı görüntüleri sırasında ortaya çıktı Lucifer ın Home @ Comic-Con panelinde kurşun yıldızı Tom Ellis ve yürütme üreticileri Joe Henderson ve Ildy Modrovich özellikli bu hafta sonu,.

Ayrıca dizinin son bölümlerinin 10 Eylülde Netflixe geleceği de doğrulandı .

lucifer sabah yıldızı olarak tom ellisi içeren lucifer altıncı sezon fragmanı, lucifer başının üstünde bir alev tutuyor
NETFLİX
İlgili: Lucifer patronu yeni yenileme söylentilerine yanıt veriyor

Fragman, şimdiye kadar sezonlardan öne çıkan bölümlerin bir montajını içeriyor ve sonunda Lucifer Morningstarın (Ellis) bir polis memuru tarafından durdurulduğu pilot bölümü anımsatan bir sahne ile sona eriyor.

Uğursuzca, LAdeki son gecesini kutladığını söyleyerek bitiriyor. Nereye gidiyor ve bu, arkadaşlarının ve ailesinin geri kalanı için ne anlama geliyor?

Gösterinin panelinde aktör Ellis, hayranların bu son sezonda şaşırmaktan keyif alacaklarını umduğunu açıkladı.

Biz karavanlarda çok bozan ve biz çünkü biz herkesin konuşuyorsun gibi. Ama bu son sezon olduğunu yapmak ister diye uyarınca, söz konusu IGN . Ellerimizi yeleğe gerçekten yakın tutmaya çalışıyoruz. Bu, sırlarımıza sahip olduğumuz [ve] insanları şaşırtabileceğimiz son yıl.

lucifer sabah yıldızı olarak tom ellisi içeren lucifer altıncı sezon fragmanı, lucifer bir arabada oturuyor ve bir cep şişesinden içiyor

İlgili: Lucifer patronu yepyeni sezon 6 karakteriyle dalga geçiyor

Oyuncu geçtiğimiz günlerde Instagramda yeni sezonun ilk bakış görüntüsünü paylaşarak Luciferin bir DeLoreana yaslanmış bir fotoğrafını ortaya çıkardı. Şovda zaman yolculuğu yapıp yapmayacağı başka bir soru ama Lucifer ile hiçbir şey imkansız değil.

Senarist Chris Rafferty, çok sevilen diziyi bitirmenin zorluklarından bahsetti ve bir numaralı hedefinin gösteriyi hayranların zevk alacağı bir şekilde bitirmek ve bittiğinde biraz huzur bulmalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir