Netflix

Yeni Netflix Dizisi Witcher The Witcher Blood Origin oyuncu kadrosu belli oldu

Netflixin yeni Witcher dizisi The Witcher: Blood Originin oyuncu kadrosu belli oldu Netflixin The Witcher dizisinin 1200 yıl öncesinde geçen The Witcher: Blood Origin dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Ayrıca dizinin çekimlerinin de başladığı açıklandı.

Oyunu ve geçtiğimiz yıllarda yayınlanan dizisi ile son dönemin en popüler markalarından biri haline gelen The Witcherın yeni dizisi The Witcher: Blood Originin oyuncu kadrosu belli oldu.

Geçtiğimiz saatlerde Twitter üzerinden yapılan resmi açıklamaya göre dizinin şu ana kadar belli olan 4 oyuncusuna 10 yeni isim daha katıldı ve oyuncuların tamamı belli oldu. Ayrıca dizinin kamera arkasındaki ekibi de belli oldu. Tüm bu açıklamalarla birlikte dizinin çekimlerinin başladığı da açıklandı.

Oyunculara geçmeden önce dizinin yapım ekibine geçecek olursak, The Witcher: Blood Origin yine The Witcher dizisinin yaratıcı ekibinden Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich tarafından geliştirilecek. Ayrıca The Witcher evreninin yaratıcısı Andrzej Sapkowski, danışman olarak ekipte bulunacak. Sarah OGorman ve Vicky Jewishon dizinin yönetmenliğini yapacak.

The Witcher: Blood Origin Oyuncu Kadrosu
Daha önce açıklanan dört isim ile birlikte dizinin tüm oyuncuları şöyle:

Laurence OFuarain – Fjall
Sophia Brown – Éile
Michelle Yeoh – Scían
Jon Prophet – The Severed
Mirren Mack – Merwyn
Lenny Henry – Balor
Jacob Collins Levy – Eredin
Lizzie Annis – Zacaré
Huw Novelli – Brother Death
Francesca Mills – Meldof
Amy Murray – Fenrik
Nathaniel Curtis – Brían
Zach Wyatt – Syndril
Dylan Moran – Uthrok One-Nut
Dizi 6 bölümden oluşacak ve yine Netflix üzerinde yayınlanacak. Yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Oyuncuların görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir