Teknoloji

PS Plus Eylül 2021 in ücretsiz oyunları indirmeye sunuldu

PS Plus Eylül 2021 in ücretsiz oyunları indirmeye sunuldu Sonynin PlayStation kullanıcıları sunduğu abonelik servisi PlayStation Plus’ın Eylül 2021 oyunları geçtiğimiz saatlerde indirmeye sunuldu.

Bildiğiniz gibi PlayStationın PlayStation Plus isimli bir abonelik servisi bulunuyor. Bu servis, sizlerin hem oyunların online moduna ulaşmanızı sağlıyor hem de aylık birkaç farklı ücretsiz oyun sunuyor. Geçtiğimiz saatlerde de PlayStation Plusın Eylül 2021 ücretsiz oyunları erişime açıldı.

Bu ay erilen oyunlar arasında ne yazık ki Hitman 2 dışında oyuncular çok da memnun değil diyebiliriz. Bu ay verilen oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

PS Plus Eylül 2021 Oyunları
Overcooked: All You Can Eat (PS5)
Hitman 2 (PS4)
Predator: Hunting Grounds (PS4)
Şu andan itibaren tüm oyunları belirtilen konsollarda indirip oynmaya başlayabilirsiniz. Eğer bu oyunları 4 Ekim 2021 tarihine kadar kütüphanenize eklerseniz, PlayStation Plus aboneliğiniz olduğu sürece oynayabilirsiniz. Ekim 2021de verilecek ücretsiz oyunlar ise 29 Eylül 2021de belli olacak. Bu ay verilen ücretsiz oyunların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir