Netflix

The Sandmanden karakterlerin tanıtıldığı görseller geldi

Netflixin çizgi romandan uyarlanan dizisi Sandmanden ana karakterlerin tanıtıldığı görseller geldi Netflixin bir süredir yapım aşamasında olan yeni çizgi roman uyarlaması dizisi The Sandmanden, üç ana karakterin, yani üç kardeşin olduğu yeni görseller paylaşıldı.

Neil Gaiman tarafından yaratılan, ilk sayısı 1988 yılında yayınlanan ve 10 kitaptan oluşan Sandman çizgi romanından uyarlanan Netflix dizisinden yeni görseller geldi.

Görsellerde Sandman çizgi romanında karşılaştığımız 7 kardeşten üçünü görebiliyoruz: Dream, Desire ve Death. Bu sayede çıkan kısa video dışında Desire ve Deathi de daha net bir şekilde görebiliyoruz. Bu görsellerde her ne kadar Dream biraz daha farklı dursa da kesinlikle çizgi romandaki havayı çok güzel bir şekilde yansıtıyor diyebiliriz.

Sandman dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin de yaratıcılığını yapan Neil Gaiman, daha öncesinde Sandmanin günümüze uyarlanacağını da belirtmişti. İlk sezon ise çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnleri ve biraz daha fazlasını konu alacak.

Sandmanin oyuncu kadrosunda Tom Sturridge, Vivienne Acheampong, Sanjeev Bhaskar, Asim Chaudhry, Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Stephen Fry, Boyd Holbrook, Charles Dance, Mason Alexander Park ve Patton Oswalt gibi isimler bulunuyor. Dizinin yayın tarihi hala belli değil ancak 2022 yılında gelmesi bekleniyor. Büyük ihtimalle 2022nin ilk yarısında diziyi göreceğizdir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir