Dizi Haberleri

Marvelın yeni filmi Eternalstan yeni bir video paylaşıldı

Marvelın yeni filmi Eternalstan yeni bir video paylaşıldı Marvel Sinematik Evreninin bu yıl yayınlanacak olan yeni filmi Eternalstanyeni bir video paylaşıldı. Eternals 5 Kasım 2021de vizyona girecek.

Marvelın sinemada kurmuş olduğu evrenin yeni bir dönemine giriyoruz. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Eternals. Geçtiğimiz saatlerde de filmden yeni bir video paylaşıldı.

Paylaşılan video her ne kadar kısa olsa da videonun neredeyse tamamı daha önce görmediğimiz sahnelerden oluşuyor. Kadrosu, yönetmeni ve konusu ile gerçekten merak uyandıran bir film olduğunu söylemek gerek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eternals, 5 Kasım 2021de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor ve kendisi bu yıl Oscarda En İyi Yönetmen ödülünü kazanmıştı. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor. Yönetmen Chloé Zhao, bu yılki Oscarda En İyi Yönetmen” ödülünü almıştı.

Eternals Yeni Video

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir