Dizi Haberleri

Dexter New Bloodın ilk bölümünden yeni görseller geldi

Yıllar sonra ekranlara dönen Dexterın yeni sezonunun ilk bölümünden görseller geldi 2006 yılında başlayıp 2013 yılında son bulan zamanın popüler dizilerinden Dexterın yeni sezonu Dexter New Blood ismiyle geliyor. Dexter: New Bloodın ilk bölümünden yeni görseller paylaşıldı.

Dizi sektöründe unutulmazlar arasına adını yazdıran popüler dizi Dexterın yıllar sonra yeni bir sezonu geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Geçtiğimiz saatlerde yeni sezonunun ilk bölümünden resmi görseller paylaşıldı. Paylaşılan görsellerde Dexter dışında ilk sezonlardan tanıdığımız birçok oyuncuyu da görebiliyoruz.

Türkiye’deki Yayın Hakkı Beinconnect’te

Yeni sezon 10 bölümlük bir mini dizi şeklinde 7 Kasımda yayınlanacak. Ancak dizinin Türkiye’deki yayın hakları Beinconnect’te olduğu için Türkiye’de 1 gün gecikmeli, yani 8 Kasımda başlayacak.

Yaratıcılığını ise Clyde Phillips üstlenecek. Dizinin yeni sezonundaki oyuncular da şöyle: Michael C. Hall, Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, David Magidoff, Steve M. Robertson, Jennifer Carpenter, Dee Nelson Johnny Sequoyah ve Jack Alcott. Ayrıca ilk sezonlardan tanıdığımız bazı karakterleri de dizide göreceğiz.

Dizi yeni sezonunda Miami yerine bu sefer New Yorkun kurgusal bir kasabası olan Iron Lakete geçecek. Ayrıca açıklanan bilgiye göre dizide Dexter hala hükümet tarafından aranıyor ve Miamiden çok uzak bir yerde başka bir isim ile yaşıyor olacak. Son bölümün üzerinden 10 yıl geçmiş olacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir