Teknoloji

Samsung 20 Ekim etkinliğiyle ilgili beklentileri düşürecek bir paylaşım yaptı

Samsung, 20 Ekim etkinliğiyle ilgili beklentileri düşürecek bir paylaşım yaptı Önümüzdeki hafta Google, Apple ve Samsung etkinlikleri sayesinde oldukça hareketli geçecek. Ancak Güney Koreli dev Samsungun Galaxy Unpacked Part 2 etkinliği rakiplerinin gölgesinde kalabilir.

Samsung, Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğinin 20 Ekimde gerçekleşeceğini açıkladığında birçok kişide Galaxy S21 FEnin duyurulacağına yönelik bir beklenti oluşmuştu. Ancak şirket şimdi etkinlik için çıtayı biraz daha aşağı çekecek bir teaser yayınladı.

Yeni videoda Samsung Galaxy logolu şapka takan üç uzaylı yaratık yer alıyor. Bu karakterlerin Galaxy Studiodaki dev ekranlı bilgisayarı kullanarak üzerlerindeki kıyafetin renklerini değiştirdiğini görüyoruz.

Google ve Apple etkinlikleri de var
Paylaşılan yeni teaser Samsungun Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğinde Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 gibi mevcut akıllı telefonlarının yeni renk seçeneklerini duyurabileceğini ortaya koyuyor. Söz konusu katlanabilir telefonların büyük talep gördüğünü hatırlatalım.

Önümüzdeki hafta içinde diğer teknoloji devlerinin etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Google, Pixel 6 ve 6 Pro amiral gemilerini duyuracak. Appleın ise yeni MacBook Pro modellerini sahneye çıkarması bekleniyor. Dolayısı ile Samsungun sadece akıllı telefonlarının yeni renk seçenekleriyle ilgi uyandırması çok zor olacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir