Dizi Haberleri

John Wick dizisi The Continentalın başrol oyuncuları belli oldu

John Wick dizisi The Continentalın başrol oyuncuları belli oldu Popüler aksiyon filmi serisi John Wickin öncesini anlatacak olan The Continentalın başrol oyuncuları belli oldu. Başrollerde Mel Gibson ve Colin Woodell bulunuyor.

İlk filmi 2014 yılında yayınlanan John Wick serisinin spin-off dizisi olacak olan The Continentalın başrol oyuncuları geçtiğimiz saatlerde belli oldu.

Mel Gibson ve Colin Woodell
Yapılan son duyuruya göre dizinin başrolünde, Ian McShanein daha öncesinde canlandırdığı Winston karakterinin gençliğini canlandıran Colin Woodell bulunacak. Dizinin bir diğer başrolü ise popüler ve başarılı oyuncu Mel Gibson olacak. Mel Gibson, Cornac adında daha önce evrende görmediğimiz bir karakteri canlandıracak. Bu iki isim dizinin başrolündeki isimler olacak.

Dizi 1970li yıllarda New Yorkta geçecek. John Wick filmlerinde Ian McShanein canlandırdığı Winston karakterinin geçmişini izleyeceğiz. Winstonın Continental isimli otele nasıl girdiğini konu alacak. Keanu Reeves gibi Ian McShane de dizide rol almayacak.

The Continental, karakterlerden ziyade daha çok otele odaklanan bir yapım olacak. Son olarak dizi 3 bölümden oluşacak ve bölümler 90 dakika olacak. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir