Netflix

Squid Gamein ilk 4 haftasında 142 milyon hane atrafından izlendi

Squid Gamein izlenme istatistikleri şaşırtmaya devam ediyor: 142 milyon hane Geçtiğimiz ayın ortalarında yayınlanan ve bir haylü popüler olan Netflix dizisi Squid Gamein yeni izlenme istatistikleri paylaşıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix üzerinden yayınlanan ve kısa bir süre içerisinde Türkiye dahil tüm dünyada büyük popülerliğe kavuşan dizi Squid Gamein final istatistikleri paylaşıldı.

142 Milyon Hane
Geçtiğimiz haftalarda Squid Gamein 111 milyon hane tarafından izlendiği açıklanmıştı. Bu sayı bile onu açık ara birinciliğe yerleştiriyor ancak bu sayı yalnızca 3 haftalık istatistikti. Geçtiğimiz saatlerde de Netflix, 4 haftalık sonuçları açıkladı. 4 haftanın sonunda Squid Gamei toplamda 142 milyon hanenin izlediği aktarıldı.

Squid Gamee en yakın dizi ise 82 milyon hane ile Bridgerton. Buradaki sayıların kişi olmadığını hesap olarak sayıldığını tekrar belirtelim. 4 kişinin kullandığı bir hesapta 4 kişinin izlemesini de 1 kişinin izlemesini de Netflix, tek bir hane olarak sayıyor. Yani aslında gerçek sayı çok daha fazla. Ayrıca Netflix, en çok izlenen yapımlarını ölçmek için yalnızca ilk 28 gün içerisinde izleyenleri sayıyor. Yani Netflix dizileri veya filmleri için gördüğünüz istatistikler yalnızca ilk 28 gün için. Aşağıda ilk 4 haftası içerisinde en çok izlenen Netflix dizilerini görebilirsiniz.

Squid Game 1. sezon – 142 milyon hane
Bridgerton 1. sezon – 82 milyon hane
Lupin Part 1 – 76 milyon hane
The Witcher 1. sezon – 76 milyon hane
Sex/Life 1. sezon – 67 milyon hane

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir