Dizi Haberleri

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 05 Cinayet ve bulmaca

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 05: Cinayet ve bulmaca Film/dizi ve oyun önerdiğimiz haftalık içeriğimizin beşincisi ile devam ediyoruz. Sinema haberlerini ve oyun haberlerini sıkı takip edenler için bu hafta iki yeni önerimiz var.

Hafta sonu için yaptığımız önerilere bulmaca ve cinayet temalı yapımlarla devam ediyoruz. Daha önceki önerilere göz atmak isterseniz Hafta Sonu Önerileri bölümünden bakabilirsiniz.

Film Önerisi – Memories of Murder

Cinayet ya da dedektif temalı filmler aslında sinema sektöründe bir hayli sevilen bir tür ancak bu filmi ne yazık ki herkese öneremeyeceğim. Bu film Sherlock veya diğer tempolu dedektiflik yapımlarının yanında inanılmaz yavaş kalan bir film. Gerçek bir olaydan uyarlama olduğu için de ütopik şeyler göremiyorsunuz. Kısaca bu filmi Mindhunter, Zodiac gibi David Fincher filmleri sevenlere önerebilirim. Filmin yönetmenlik ve oyunculuk konusunda muazzam olduğunu da belirtmekte fayda var.

Hikayesi ise kısaca şöyle: 1986 yılında küçük bir Kore eyaletinde iki dedektif, birden fazla kadını öldüren ve tecavüz eden bir seri katilin peşine düşüyor.

Oyun Önerisi – Pony Island

Pony Islandın ismi kesinlikle sizi yanıltmasın. Tatlı bir oyun değil hatta sizi zaman zaman geren ve korkutan bir oyun. Fiyatı ve süresi gereği bu oyunu herkese rahatlıkla önerebilirim. Kesinlikle şaşıracağınız mera kedeceğiniz bir hikayesi var. Oyunun resmi tanıtım yazısı da şöyle:

Pony Island gizlenmiş bir şekilde tasarlanmış belirsiz bulmaca oyunu. Cehennemin sınırında, Şeytanın ta kendisi tarafından oluşturulmuş kötü niyetli ve arızalı bir atari makinesında kapana kıstırılmışsın. Bu oyun poniler hakkında değil. Şeytan bulmacalarının çözülmesinden ve zayıf programlamasının gözönüne serilmesinden nefret ediyor; bu yüzden devam etmek için kalıpların dışından düşünmene gerek var ve

Pony Islandda.
“Pony Island”ın bozuk kodunu tamir etmek için onun çürüyen perdesinin arkasından dikkatlice bakın
Şeytanın ponilerle ilgili olan çılgın oyunuyla oynamaya zorlanın.
Onun oyununu çalıştıran gizli yazılım sisteminin derinliklerini keşfedin

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir