film fragman haber

Merakla beklenen Matrix Resurrectionsın yaş sınırı belli oldu +18 olacak

Merakla beklenen Matrix Resurrectionsın yaş sınırı belli oldu +18 olacak Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix Resurrectionsın yaş sınırı belli oldu. Film +18 olacak.

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrixin dördüncü filmi için çok az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin yaş sınırı belli oldu.

+18 Olacak
Yapılan açıklamaya göre The Matrixin yeni filmi Matrix Resurrections, +18 yaş sınırına sahip olacak. Bu durum çok da şaşırtıcı olmadı çünkü serinin önceki filmleri de aynı yaş sınırına sahip olmuştu. Hatta Matrix Reloaded filmi +18 filmler arasından en çok hasılat yapan filmdi, Deadpool çıkana kadar.

The Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini ise Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor. Film için daha önce paylaşılan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir