Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Sesli Fragmanı Seyret 2 Kasım Özeti

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Fragmanı izle Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Sesli Fragmanı Seyret 2 Kasım Özeti

Masumlar Apartmanı 44. Bölüm özeti; Gülbenin sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir. Esatın verdiği tepkiyle panikleyen Gülbenin imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülbene cesaret vermek için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır. Han, Naci ve Gülbenin desteğiyle kendini yapacağı fedakarlığa hazırlayan Safiye, bir yandan da korkularıyla savaş halindedir.

İyi niyetle çıktığı bu yolculuğun sonundaysa onu çok kötü bir sürpriz bekler. Bu sırada Esra, Rüyayla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenir ve bu konuda onunla yüzleşir. Ancak bu yüzleşme, bir başkasının daha Rüyanın sırrını öğrenmesiyle sonuçlanır.

Masumlar Apartmanı

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlunun Madalyonun içi romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İncinin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İncinin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Hanın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülbenin (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Hanın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir