film fragman haber

Bilim kurgu severlere müjde Dune 2 resmi olarak onaylandı

Bilim kurgu severlere müjde Dune 2 resmi olarak onaylandı Başarılı yönetmen Denis Villeneuveün yönetmenliğini yaptığı yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Duneun devam filmi Dune Part 2 resmi olarak onaylandı.

Bu yılın şüphesiz en çok beklenen yapımlarından birisi olan ve geçtiğimiz günlerde vizyona giren Dune, kesinlikle son dönemin en başarılı bilim kurgu filmlerinden birisi konumunda. Geçtiğimiz saatlerde de filmden güzel haber geldi.

Dune Part 2 Geliyor
İlk film her ne kadar Dune Part 1 olarak çıkış yapsa da ne yazık ki ikinci film için Warner Brostan film için bir onay çıkmamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bu onay geldi ve ilk bilgiler açıklandı. Dune Part 2, 20 Ekim 2023te vizyona girecek.

Yeni filmde de yine en başarılı bestecilerden biri olan Hans Zimmer, filmin müzikleri yapacak. Şu an için yeni filmde kadroya biri eklenecek mi bilinmiyor ancak kitabı düşündüğümüzde birkaç önemli rol için oyuncu seçilmesi gerektiğini söyleyebiiliriz. Daha önce de açıklandığı gibi ikinci filmde Denis Villeneuve, Chani karakterine odaklanan bir film yapacak ki zaten kitaplarda da hikaye bir yerden sonra Chani ve Paul Atreides odağında gidiyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir