film fragman haber

Masters of the Universe: Revelation Part 2 den ilk fragman geldi

Netflixin He-Man animasyonu Masters of the Universe: Revelationın 2. kısmından ilk fragman geldi Kevin Smithin yazıp yönettiği Netflixin He-Man animasyon dizisi Masters of the Universeün ikinci kısmından ilk fragman geldi. İkinci kısım 23 Kasımda Netflixte.

1983 ila 1985 yılları arasında Masters of The Universe ya da Türkçesi ile Kainatın Hakimleri çizgi filminin Netflix adaptasyonu, geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Şimdi de ilk sezonun ikinci kısmından ilk fragman geldi.

Kâinatın Hâkimleri: Keşif ismi ile yayınlanan animasyonun ikinci kısmında hikaye kaldığı yerden devam edecek. İkinci kısım 23 Kasımda yine Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşacak. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kâinatın Hâkimleri: Keşif 2. Kısım Fragman

Dizinin seslendirme kadrosunda Mark Hamil, Chris Wood ve Kevin Conroy gibi isimler bulunuyor.

Özet
Efsanevi karakterlerin yıllar önce kaldığı yerden devam eden yenilikçi ve aksiyon dolu animasyon dizisi “Kâinatın Hâkimleri: Keşif”in ikinci kısmında Eternia için verilen savaş devam ediyor. İki kısımdan oluşan dizinin heyecan verici ve destansı son kısmında Güç Kılıcı artık İskeletorun eline geçmiştir. Eternianın yorgun kahramanları ise kötü güçlere karşı savaşmak için bir araya gelmek zorundadır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir