Dizi Haberleri

La Casa de Papel final bölümlerinden fragman geldi video

Netflix dizisi La Casa de Papelin finalini yapacak son 5 bölümden fragman geldi Netflixin son yıllardaki en popüler yapımlarından biri olan La Casa de Papelin beşinci sezonunun ikinci kısmından resmi fragman paylaşıldı.

İlk sezonu 2017 yılında yayınlanan ve ilk sezonunun ardından büyük bir popülerliğe kavuşan La Casa de Papelin 5. sezon 2. kısmından resmi fragman geldi.

Dizinin beşinci sezonu daha önce de açıklandığı gibi iki kısım halinde yayınlanacak. İlk kısım şu anda Netflixte yayında. İkinci kısım ise 3 Aralıkte Netflixte olacak. Beşinci sezon dizinin final sezonu olacak. La Casa de Papelin tüm bölümlerini şu anda Netflixte bulabilirsiniz.

La Casa de Papel 5. Sezon 2. Kısım Yeni Fragman

Beşinci Sezon Konusu: Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankasında kapalıdır. Lizbonu kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra, Profesörü yakalamıştır ve ilk kez Profesörün bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir