film fragman haber

Yeni kıyamet filmi Moonfalldan fragman geldi video

Kıyamet filmleri ile tanınan yönetmenin yeni filminden fragman geldi: Bu sefer Ay bizi öldürmeye çalışıyor 2012, Yarından Sonra ve Independence Day gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Roland Emmerichin yeni filmi Moonfalldan fragman geldi.

Bildiğiniz üzere sinemada belli temalarla tanınan bazı yönetmenler bulunuyor. Bu yönetmenlerden biri de kıyamet teması ile tanınan Roland Emmerich. Kendisinin de geçtiğimiz saatlerde yeni filminden ilk fragman geldi.

2012 ve Yarından Sonra gibi filmler ile tanınan Roland Emmerichin yeni filminin ismi Moonfall. Her zaman olduğu gibi bu filmde de bizleri bir kıyamet bekliyor. Bu seferki kıyametin sebebi ise Ay. Film Ay ile ilgili bazı popüler komplo teorilerine de yer vermiş gibi duruyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Filmin yönetmenliğini Roland Emmerich üstleniyor. Senaristliğini ise Spenser Cohen, Roland Emmerich ve Harald Kloser üstleniyor. 4 Şubat 2022de vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda ise Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland, Charlie Plummer ve Eme Ikwuakor gibi isimler bulunuyor.

Moonfall Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir