Facebook

Facebooka kötü haber Meta isim haklarının önceden alındığı ortaya çıktı

Facebooka kötü haber Meta isim haklarının önceden alındığı ortaya çıktı Geçtiğimiz hafta adını Meta olarak değiştiren Facebook, isim haklarında büyük sorunlar yaşayabilir. Arizonalı Meta PC şirketi, marka haklarını 20 milyon dolara satacağını söylüyor.

Geçtiğimiz hafta ismini Meta olarak değiştiren Facebook, bir süredir duymaya başladığımız VR/AR tabanlı Metaverse fikrini odak noktası haline getirdi. TMZ tarafından bildirilenlere göre, Dizüstü bilgisayarlar, aksesuarlar ve özelleştirilmiş donanımlar satan Meta PC adlı bir Arizona firmasının, ağustos ayında meta isim hakları için ticari marka başvurusunda bulunduğunu ortaya çıktı.

Facebooku zorlu bir süreç bekliyor olabilir
Meta PCnin kurucu ortağı Zack Shutt, isim haklarının geçtiğimiz yılın Kasım ayında kaydedildiğini ve ekibin geçen haftaya kadar Facebookun ‘Meta’ olarak yeniden adlandırılacağını tahmin etmediğini söyledi.

Şirketin kurucuları Shutt ve Joe Darger, isim haklarını 20 milyon doların altına satmayacaklarını dile getirirken, bazı kaynaklar PC üreticisinin ticari marka dilekçesini henüz vermediğini iddia ediyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir