film fragman haber

Red Noticein inceleme puanları geldi

Netflixin yıldızlarla dolu yeni filmi Red Noticein inceleme puanları geldi: Hayal kırıklığı Başrollerinde son dönemin popüler isimlerinin olduğu yeni Netflix filmi Red Noticein inceleme puanları paylaşıldı. Ne yazık ki inceleme puanları bir hayli kötü.

Son dönemin popüler oyuncularının başrolünde olduğu, Netflixin aksiyon komedi türündeki yeni filmi Red Noticein inceleme puanları paylaşıldı.

Puanlar Çok Kötü
Geçtiğimiz saatlerde filmin ilk inceleme puanları paylaşıldı ancak puanlar ne yazık ki filme duyulan ilgiyi düşürdü diyebiliriz. Film şu anda Metacritic üzerinde 22 incelemeye sahip ve ortalaması 38. Rotten Tomatoes üzerinde ise 43 inceleme mevcut ve ortalama puan da 35. Aksiyon komedi türündeki filmin özellikle oyuncuları ile dikkat çekiyor. Film, 12 Kasımda Netflixte yayında olacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos gibi isimler bulunuyor. Filmin konusunu ve son fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Konusu: Interpol tarafından çıkarılan Kırmızı Bülten, dünya çapında en çok aranan kişileri bulup yakalamak için verilen küresel bir uyarıdır. Ancak cüretkâr bir soygun, FBIın en iyi profil uzmanı (Johnson) ile birbirine rakip iki suçluyu (Gadot, Reynolds) bir araya getirdiğinde neler olacağını kimse bilemez.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir