film fragman haber

Resident Evil Welcome to Raccoon Cityden korku dolu bir fragman paylaşıldı

Resident Evil Welcome to Raccoon Cityden korku dolu bir fragman paylaşıldı Resident Evil film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityden korku dolu yeni bir fragman paylaşıldı.

Capcomun başarılı video oyun serisi Resident Evilın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityden yeni bir fragman paylaşıldı.

Fragmana baktığımızda kesinlikle daha önce yapılan açıklamaların doğruluğunu görebiliyoruz. Daha önceki filmlerin aksine oyunlarda da olduğu gibi korku odaklı bir film izleyeceğiz gibi duruyor ki umuyoruz öyle olur. Bahsi geçen fragmanı ve filmden gelen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Johannes Roberts üstleniyor. 24 Kasım 2021de vizyona girmesi beklenen Resident Evil filminin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Fragman

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir