film fragman haber

Nolanın yeni filmi Oppenheimera iki sürpriz isim katıldı

Nolanın 2. Dünya Savaşı temalı yeni filmi Oppenheimerın kadrosuna iki sürpriz isim katılıyor Filmleri ile kalitesini kanıtlamış olan Christopher Nolanın İkinci Dünya Savaşı temalı yeni filmi Oppenheimerın kadrosuna iki yeni oyuncu eklendi.

Sinema dünyasının son dönemde en popüler yönetmenlerinden biri olan Chistopher Nolanın yeni filmi Oppenheimerın oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Robert Downey Jr. ve Matt Damon
Son çıkan haberlere göre Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Nolanın yeni fimlinde önemli rolleri üstlenecekler. İki isim de henüz resmi olarak katılmış değil ancak kaynaklar anlaştıklarını ve yakında resmi olarak duyurulacağını söylüyor.

Matt Damon ve Nolan daha öncesinde Interstellarda birlikte çalışmıştı ancak Iron Man rolü ile tanınan Robert Downey Jr., ilk kez Nolan ile birlikte çalışacak. Ne yazık ki rolleri gizli tutuluyor.

Oppenheimer, Robert Oppenheimera yani ilk nükleer bombanın babası olarak tanınan isme odaklanacak. Filmin bnaşrolünde, yani Robert Oppenheimer rolünde Cillian Murphyyi izleyeceğiz.Oppenheimerın vizyon tarihi 21 Temmuz 2023. Daha önce de ortaya çıktığı gibi film 100 gün boyunca vizyonda kalacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir