film fragman haber

Spider-Man No Way Homedan resmi poster geldi

Spider-Man: No Way Homedan resmi poster geldi: Green Goblini ilk kez görüyoruz Marvel Sinematik Evreninin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Homedan yeni resmi poster paylaşıldı. Posterde net olamsa da filmin ana düşmanlarından ufak ipuçları görebiliyoruz.

Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan yeni Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Homedan yeni bir poster paylaşıldı.

Paylaşılan posterin ortasında Spider-Mani ve etrafında da filmin ana düşmanlarını görebiliyoruz. Sağ üste baktığımızdaysa daha önce çıkan fragmanda bombasını gördüğümüz Green Goblini görebiliyoruz. Biraz uzakta dursa da ilk Spider-Man filmlerindeki Green Goblin olduğunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Posterin geri kalanında ise Sandmane bir gönderme ve Electroya bir göndermeyi görebiliyoruz. Posteri ve daha önce paylaşılan tüm görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir