film fragman haber

John Wick 4 filminin ismi belli oldu

Merakla beklenen John Wick 4ün çekimleri bitti ve filmin resmi ismi belli oldu Keanu Reeves başrollü popüler film serisi John Wickin dördüncü filminin çekimleri tamamlandı ve filmin tam ismi resmi olarak açıklandı.

Son yılların popüler film serilerinden biri olan John Wickin dördüncü filmi John Wick 4ten güzel bir haber geldi.

Çekimler Bitti
Geçtiğimiz saatlerde yapılan bir paylaşım ile filmin çekimlerinin bittiği resmi olarak açıklandı. Ayrıca filmin tam ismi de açıklandı. Dördüncü filmin ismi John Wick: Hagakure olacak. Hagakure kelimesinin anlamına baktığımızdaysa aslında filmden bir iki ipucu elde edebiliyoruz.

Hagakure ya da Türkçesi ise Saklı Yapraklar, eski bir samuray olan Yamamoto Tsunetomonun yazdığı ve kendisinin, samurayların yaşantısı, samuraylık felsefesi ve Samurayın Yolu hakkındaki düşünce ve öğretilerini içeren kitabın ismi. Burdan yola çıkarak da filmin samuraylık konusuna değineceğini hatta belki de Japonyaya gidilebileceğini düşünebiliriz.

John Wick 4, 27 Mayıs 2022de sinemalarda yayınlanacak. Filmin senaristliğini Shay Hatten, yönetmenliğini ise Chad Stahelski üstleniyor. Son söylentilerle birlikte filmin oyuncu kadrosu şimdilik şöyle: Keanu Reeves, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Shamier Anderson, Rina Sawayama, Ryan Castle ve Ian McShane

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir