film fragman haber

Harry Potter serisinin 20. yıl özel bölümü 1 Ocak ta HBO Max te

Harry Potter ekibi dönüyor: Serinin 20. yılı özel içeriği, 1 Ocakta HBO Maxte Eğlence sektörünün en popüler markalarından birisi olan Harry Potterın oyuncu kadrosu 20. yıl özel etkinliği için 1 Ocakta bir araya geliyor.

Eğlence sektörünün en popüler markalarından biri olan, üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen Harry Potterın oyuncuları yeniden biraraya geliyor.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre Harry Potterın ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşının 20. yılı şerefine özel bir içerik hazırlanıyor. 1 Ocak 2022de HBO Max üzerinde yayına girecek olan bu özel içerik ile seride gördüğümüz oyuncuların birçoğu bir araya gelecek. Sanıyoruz ki geçtiğimiz aylarda yayınlanan Friends özel bölümü tarzında bir içerik olacak.

Başta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere birçok isim Hogwarts setine dönecek. Şu an için açıklanan isimler şöyle: Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart ve Evanna Lynch. Ayrıca ilk iki filmin yönetmeni Chris Columbus da bu özel içerikte bulunacak. Özel içerik için paylaşılan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir