Spor

Trabzonspor – Gaziantep FK maçı canlı 22 kasım 2021 pazartesi

Trabzonspor – Gaziantep FK maçı canlı 22 kasım 2021 pazartesi Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Ligde lider Trabzonspor, Gaziantep karşısında yenilmezlik serisini 25 maça çıkarmayı hedefliyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında yarın Gaziantep FKyi ağırlayacak.

Medical Park Stadyumunda saat 20.00de başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Mücadele beIN Sports 1den naklen yayınlanacak.

Ligde 30 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Yenilmezlik serisini 25 maça çıkarmayı hedefliyor
Trabzonspor, Gaziantep FKyi mağlup ederek yenilmezlik serisini de 25 maça çıkarmayı hedefliyor.

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspora sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 24 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Trabzonsporda eksikler
Trabzonsporda kart cezalısı Uğurcan Çakır ile sakatlıkları bulunan Bakasetas, Hüseyin Türkmen ve Koita forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Hamsikin de riske atılması beklenmiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcının, ligde son oynanan Beşiktaş karşılaşmasındaki 11inden farklı olarak kalede Uğurcanın yerine Erceye, savunmada Hüseyinin yerine cezasını tamamlayan Edgara, orta sahada sakatlığı bulunan Hamsikin yerine Siopise, Bakasetasın yokluğunda da Corneliusa forma vermesi bekleniyor.

Trabzonsporda kart cezası nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek takım kaptanı Uğurcan Çakırın yokluğunda yarınki maçta kaptanlık pazubandını Anthony Nwakaeme takacak. Nwakaeme, bu maçla birlikte bu sezon ilk kez sahaya takım kaptanı olarak çıkacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir