Alparslan Büyük Selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm Sesli Fragmanı 29 Kasım Özeti

Alparslan Büyük Selçuklu 4 Bölüm Fragmanı izle trt1 Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölüm Fragmanı Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm Sesli Fragmanı 29 Kasım Özeti

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm özeti Katliam yerinde Yannisin armasını bulan Alparslan, büyük bir öfkeyle Vaspurakan Kalesine hesap sormaya gider. Katliamı Yannisin yaptığından habersiz olan Kekavmenos ise Selçukluyu suçlar. Hasanın babası olduğu gerçeğiyle yüzleşen Akça, ülküsü ve baba hasreti arasında sıkışır. Akçayı çok zor bir tercih beklemektedir. Akça bu ikilemden nasıl kurtulacaktır? Katliamda Bizans askerlerinin de ölmüş olması, Bizans cephesinde kafa karışıklığına neden olur. Kekavmenos bu sorunu çözmek için Evdokya ve Dukası görevlendirir.

Makamı üzerindeki şüphelerden dolayı elinden alınan Bozan, bunun sorumlusu olarak Alparslanı görür. Alparslanı ortadan kaldırmak için sinsi bir plan yapar. Katliam haberi Rey ve Merv Obasını yasa boğar. Şehitlerin intikamını almaya ant içen Alparslan bu işin sorumlusunun Yannis olduğunu kanıtlamak için tehlikeli bir plan yapar. Alparslan bu planda başarılı olabilecek mi?

Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir