film fragman haber

Dayı: Bir Adamın Hikayesi Filminden Fragman Yayınlandı izle

Dayı: Bir Adamın Hikayesi Filminden Fragman Yayınlandı izle Başrolünde Ufuk Bayraktarın yer aldığı Dayı: Bir Adamın Hikâyesinden fragman yayınlandı. Film, 10 Aralıkta vizyona girecek.

Kader, Yumurta, Alinin Sekiz Günü, Dağ gibi filmlerde rol alan ve Ezel dizisinde Tuncel Kurtizin canlandırdığı ikonik Ramiz Dayı karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktarın başrolünde olduğu Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

Uğur Bayraktar tarafından yazılıp yönetilen filmin, Ezeldeki Dayı karakteriyle bir bağlantısının olmadığı açıklandı ancak Bayraktarın filmde benzer bir karakteri canlandıracağı tahmin ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi; cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan Cevahirin (Ufuk Bayraktar), köydeki haylazlıklarından bıkan ailesi tarafından çalışması için İstanbula gönderilmesi ile başlıyor. Kahvehane işltene akrabaları Seyfinin yanına gelen Cevahir, yaşadığı birtakım olaylar neticesinde kabadayılar alemine giriş yapıyor ve yavaş yavaş zirveye yükseliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktarın yanı sıra Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut Tunçalp, Murat Akkoyunlu gibi isimler yer alıyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin Adana, Mersin ve İstanbulda yapılan çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Filmin 10 Aralıkta vizyona girmesi bekleniyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir