Death Stranding geliştiricisi Kojima Productions, film ve dizi yapmaya başlayacak

Death Stranding geliştiricisi Kojima Productions, film ve dizi yapmaya başlayacak Death Stranding ve stüdyonun başındaki usta isim Hideo Kojima ile tanınan oyun geliştirme stüdyosu Kojima Productions, film, dizi ve müzik için yeni bi iş bölümü açtığını açıkladı.

Metar Gear Solid ve P.T. ile tanınan Hideo Kojima bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda Konamiden ayrılarak kendi stüdyosunu kurdu. Kojima Productions isimli bu stüdyo 2019 yılında Death Stranding isimli ilk oyununu çıkardı ve tüm oyuncular Kojimanın hikaye anlatımına hayran kaldı. hatta birçok oyuncu film veya dizi hazırlamasını istedi. Bu isteğimiz de gerçek olacak gibi duruyor.

Kojima Productions Film ve Dizi Yapacak
Geçtiğimiz günlerde Kojima Productions, Los Angelesta film, dizi ve müzik içerikleri için yeni bir iş bölümü açtığını duyurdu. Bu bölüm dediğimiz gibi film, dizi ve müzik gibi yeni içeriklere odaklanacak. Yeni bölümün başında ise Sony Interactive Entertainmentta yaklaşık 28 yıl çalışan Riley Russell bulunuyor.

Şu an için bu yeni bölümün projelerine dair bir ayrıntı verilmedi. Ancak umuyoruz ki direkt olarak Kojimanın yazdığı ve yönettiği birkaç film izleyebiliriz. Hatta bir korku filmi yapmasını şahsi olarak çok istediğimi söyleyebilirim. Stüdyonun şu anda yeni bir oyun üzerinde çalıştığı da biliniyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir