Dizi Haberleri

La Casa de Papelin Berlin karakteri için özel dizi duyuruldu

La Casa de Papelin Berlin karakteri için özel dizi duyuruldu Netflixin en popüler dizilerinden birisi olan La casa de papelin spin-off dizisi duyuruldu. Dizi berlin karakterine odaklanacak.

Hem dünyanın hem de ülkemizin en popüler video akış platformlarından birisi olan Netflixin popüler dizisi La Casa de Papel bildiğiniz gibi final yapmak üzere. Ancak geçtiğimiz saatlerde dizinin hayranları için güzel bir haber paylaşıldı.

Berlin İçin Dizi Geliyor
La Casa de Papelin popüler karakterlerinden Berlin için özel bir dizi geldiği geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Pedro Alonsonun canlandırdığı bu karaktere özel dizi ile evren biraz daha genişleyecek. Aslında bu duyuru önümüzdeki yıllarda daha fazla yan dizi göreceğimizin de kanıtı diyebiliriz. Açıklamalara göre dizi 2023te yayınlanacak.

Dizi için başka herhangi bir bilgi paylaşılmış değil. Bu arada La Casa de Papelin beşinci sezon ikinci kısmı da 3 Aralıkta yayına girecek. Bu son 5 bölümün ardından da dizi bitecek. Ancak dediğimiz gibi ilerleyen süreçte bu evrende geçen daha fazla yapım göreceğiz gibi duruyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir